Wednesday, January 3, 2018

Vit tjeter


Lame pas nje vit per nje tjeter ;)
Dhe meqe  koha shkon, do te kete gjithnje nje te ardhme, qe do te mbaje te mirën dhe te keqen, pasi bota eshte bazuar ne kete model te perzier.

No comments: