Tuesday, September 5, 2017

Kur vdesin prinderit je jetim. Ke mall e dhimbje. Askush nuk eshte më midis nesh dhe varrit. Shkon aty dhe do te degjosh zerin. Por asgje si me pare. Vetem nje foto mbi mermerin e bardhe; fortese qe e mbron :( Ps) per mamin tim, nje picture nga Picaso .


No comments: